Aktuality z Brněnského tělovýchovného sdružení

projekt DREAMCATHER

Štěpán Říha, 10.09.2010

Zajímavá možnost pro aktivní členy


Dobrý den vážení kolegové,

rád bych Vás informoval o možnosti zapojení Vás a vašich sdružených subjektů do projektu DREAMCATCHER pořádaného obecně prospěšnou společností TERRA KLUB. Jednou z patronek projektu je Barbora Špotáková. Cílovou skupinou projektu jsou skupiny dětí a mládežníků ve věku 11-21 let, kteří si prostřednictvím projektu mohou splnit nesobecký sen (v pilotním provozu byla uskutečněna řada snů ze sportovního prostředí - nákup sportovního vybavení, sportovní výlet a podobně, domnívám se, že by bylo možné navrhnout i drobné opravy veřejně přístupných sportovišť atp.). Pro příští rok je na projekt vyhrazeno přes 1 milion korun. Postarejte se, prosím, prostřednictvím TJ a SK o rozšíření informace mezi děti ve vašem okrese. Terra klub Vám zašle propagační letáky do vašich sídel.

Další možností zapojení regionálních sdružení i sdružených subjektů je zařazení mezi subjekty, které v rámci projektu poskytnou úspěšným žadatelům o splnění snu možnost odpracovat si svou dobrovolnou prací část hodnoty svého snu. Jestliže v příštím roce pořádáte Vy nebo některý z vašich sdružených subjektů sportovní akci, na které přivítáte pomoc, nebo potřebujete natřít plot okolo sportoviště, či máte potřebu jakékoliv jiné pomoci na veřejně prospěšnou činnost, pošlete mi na tuto mailovou adresu název subjektu, mail, telefon a adresu subjektu se zájmem být uveden na webu projektu jako místa, kde je možné si odpracovat sen.

Více informací o projektu Vám poskytneme ve Zpravodaji TP a můžete je také získat na internetové adrese: http://www.dreamcatcher.cz/

Děkuji Vám a přeji příjemný víkend

Mgr. David Kovář
Management sportu ČSTV
tel.: 233 017 416
e-mail: kovar@cstv.cz
web: www.cstv.cz

na hlavní stránku