Aktuality z Brněnského tělovýchovného sdružení

Program ERASMUS +sport

Štěpán Říha, 20.12.2022

Seznamte se s možnostmi programu Erasmus + sport


Rádi bychom Vám představili nový evropský program Erasmus+ Sport, o který je možné žádat již nyní.

Program Erasmus+ není pouze pro vysokoškolské studenty, ale je zde mnoho dalších možností, jak vycestovat do zahraničí a nyní se tato možnost rozšiřuje i o oblast sportu.

Program Erasmus+ Sport je hrazen z prostředků evropské unie a dává možnost trenérům a dalším pracovníkům působícím v oblasti sportu vycestovat do zahraničí a tím rozvíjet své znalosti a dovednosti v oblasti sportu. To znamená, že i když netrénujete extraligový tým, můžete vyjet do celé Evropy a tím získat nové poznatky, skvělé zážitky a poznat své zahraniční kolegy.

Stačí jen podat žádost, získat grant a můžete si vyzkoušet trénování v zahraničním klubu.

Bližší informace k programu naleznete v Příručce k programu 2023 .

Pokud vás tato možnost, jak vyjet do zahraničí, zaujala, rádi se s vámi potkáme na seminářích, které se budou konat 9.1.2023 v Liberci, 11.1.2023 v Plzni a 18.1.2023 v Brně. Na semináři detailně představíme nový mezinárodní program, projdeme celou žádost o grant a poradíme, jak vše úspěšně zvládnout. Na semináři jsou vítáni jak zástupci sportovních organizací, tak samotní trenéři a další pracovníci působící v oblasti sportu.

Na semináře je nutné se zaregistrovat:

18.1.2023 Brno – Informační seminář k programu Erasmus+ Sport

V případě jakýkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit. Barbora Abrahamová (barbora.abrahamova@dzs.cz ) a Václav Kinský (vaclav.kinsky@dzs.cz)

Barbora Abrahamová

Erasmus+ Sport

Tel.: (+420) 770 139 607

E-mail: barbora.abrahamova@dzs.cz

www.dzs.cz

na hlavní stránku