Aktuality z Brněnského tělovýchovného sdružení

Grantový program ERASMUS+ - mládež

Štěpán Říha, 17.08.2018

Pouzánka na prezentaci programu Erasmus+ a Sborů solidarit


Vážení sportovní přátelé,

rádi bychom vás pozvali na prezentaci grantového programu Erasmus+ - Mládež, díky kterému můžete získat finanční prostředky na vaše aktivity.

Pracuje s dětmi a mládeží? Chcete mladým lidem umožnit získat zahraniční zkušenost? Zajímá vás jak? Máte v organizaci skupinu mladých lidí, kteří by mohli mít zájem udělat něco pro své okolí?

Program je zaměřen na aktivity pro mladé lidi od 17-30 let, výměny v zahraničí, podporu pracovníků s dětmi a mládeží, kteří mohou vyjet na zkušenou do zahraničí a umožňuje takés trávit až rok na mezinárodním projektu s nulovými finančními náklady pro mladé lidi do 30 let.

Žadatelem může být kdokoli – spolek, příspěvková organizace, neformální skupina, obec apod. Uzávěrky jsou v první polovině října.

Unikátní je nová nabídka tzv. Sborů solidarit. Existuje značná šance na získání finančních prostředků na místní projekty, ve kterých se skupina mladých lidí věnuje společnému lokálnímu zájmu. Uzávěrka se otevírá poprvé a díky začátku kampaně je objem finančních prostředků nadstandardní.

Těšíme se na setkání v úterý 4. září 2018 v 16:00 na Krajském úřadě Jihomoravského kraje, Cejl 73, místnost č. 121.

Po hodinové prezentaci proběhne základní kolo otázek. Budete-li mít zájem o podání projektu je možná osobní konzultace, včetně pomoci s grantovou žádostí.

Přihlašovat se můžete do 31.8.2018 na e-mailové adrese: rk-jihomoravsky@dzs.cz

S pozdravem
Kateřina Petrášová
regionální konzultantka programu Erasmus+
Jihomoravský kraj
774 628 627

na hlavní stránku